Nehnuteľnosti v Španielsku

Nehnuteľnosti v Španielsku

Volám sa Ľubica Ort-Mertlová a som konateľkou realitnej spoločnosti „Spacio inmobiliaria“ en El Puerto de Santa María, okres Cádiz. Máme rozsiahle skúsenosti v sektore od roku 2001. Naša činnosť zahŕňa všetky fázy realitného maklérstva, od komercializácie nehnuteľností až po ich integrálnu správu.

Som registrovaným súdnym znalcom v oblasti nehnuteľností, členom španielskej asociácie súdnych a trestných  znalcov – ASPECRIM.

Kúpa nehnuteľnosti v Španielsku zahŕňa množstvo administratívnych úkonov, platenie daní a poplatkov. So všetkým vám pomôžeme a vysvetlíme na čo slúžia. 

Čo treba zvážiť pri kúpe nehnuteľnosti:

Aby ste predišli možným komplikáciám pri kúpe nehnuteľnosti je potrebné správne pripraviť kúpnu zmluvu, vďaka čomu je možné mať všetky budúce eventuality pod kontrolou.

O všetky prípravné kroky súvisiace s kúpnou zmluvou sa postará naša realitná kancelária. Medzi služby patrí napríklad overenie predajcu, tzn. ak je skutočným vlastníkom predávanej nehnuteľnosti, overiť či je z právneho hľadiska v poriadku. Za právnu vadu možno považovať napríklad exekúciu na nehnuteľnosti.  Zabezpečíme tiež, že s nehnuteľnosťou nie sú spojené žiadne záväzky tretích strán a že boli zaplatené všetky dane a poplatky spojené s vlastníctvom nehnuteľnosti. Všetky tieto kontrolné opatrenia zabezpečíme aby ste boli bez starostí.

Postaráme sa,  aby ste dostali svoje daňové identifikačné číslo, potrebné na nákúp nehnuteľnosti v Španielsku bez akýchkoľvek problémov a vysvetlíme vám ako porozumieť všetkým budúcim poplatkom. Je potrebné zvážiť dodatočné výdavky ako platenie daní pri kúpe (ITP),  drobné platby, ako platba pred notárom alebo poplatkom za zápis do katastra nehnuteľností.

Zápis do katastra môže trvať pár mesiacov.  Všetko však s vami vopred preberieme a vysvetlíme vám všetky postupy súvisiace s nákupom.  Pomôžeme aj s prosdredkovaním komunálnych služieb ako vody, elektriny, internetu,…..

Ak máte záujem o naše služby, neváhajte sa s nami  skontaktovať.

https://spacioinmobiliaria.com/

Autor: Spacio Inmobiliaria

Tu agencia de confianza. Con amplia experiencia en el sector desde 2001. Buen servicio, calidad, transparencia, innovación y atención personalizada son los valores clave de nuestra empresa. ײPORQUE TÚ NOS IMPORTASײ